Fisk Florentine

Serverar: 3-4 portioner

Florentine innebär att det är spenat i maträtten. Denna fisk är en riktig höjdare om man gillar spenat vill säga

Ingredienser

  • 4 hg fiskfiléer av torsktyp
  • 1,5 tsk salt
  • 250 g hel spenat
  • Hollandaisesås färdig eller ifrån påse
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader
    2. Smörj en form Täck botten med tinad spenat. Lägg fiskfiléerna ovanpå Gör såsen och häll den ovanpå fisken.
    3. Sätt in i ugnen ca 25 min eller tills fisken är klar.
    4. Servera med kokt ris

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    Göte Jansson 18 november 2021

    Tack för receptet. Har tillagat tidigare men glömt både namn och receptet. Tog ett tag att finna. Trodde namnet var fisk Royale. Smakar vidunderligt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben