Fisk i ajvarsås

Serverar: 4 portioner

5 ingredienser och snabbt har du en god rätt att servera!

Ingredienser

  • 600 g torskrygg i portionsbitar
  • 3 dl vildrismix
  • 2½ dl mellangrädde
  • ½ dl stark ajvar relish
  • 1 zucchini, ca 400 g
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Koka riset.
    2. Salta, peppra och bryn fisken i smör. Blanda grädde och ajvar relish och häll över fisken. Låt koka i 3-4 minuter i en stekpanna eller gryta.
    3. Skär zucchinin i bitar, stek dem i smör. Salta och peppra. Servera fisken med zucchini och ris.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben