Fisk i apelsinsås

Serverar: 4 portioner

Snabb enkel och god.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilè
  • ½ tsk salt
  • ½ dl grädde
  • 1 msk philadelphiaost
  • 1 ½ msk konc hummerfond
  • Rivet skal av ½ apelsin
  • ½ tsk timjan
  • ½ dl hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem.
    2. Vispa ihop grädde, ost, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en gryta.
    3. Låt det koka upp och lägg ner fisken.
    4. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 7-8 minuter utan lock.
    5. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal.
    6. Servera med ris och kokt broccoli.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (2)

    Lottis1 16 oktober 2009

    Jag testade detta igår och det vart väldigt gott =). Jag tredubblade såsen då jag tyckte det var lite för lite sås.

    ylwa 17 oktober 2009

    Gör som Lottis1, trebubbla såsen, det är nog lite för lite sås. //Ylwa

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben