Fisk i form med senap, morötter och riven ost

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Fisk som går hem även hos de som inte är så förtjusta i fisk.

Ingredienser

  • 500 g fiskfilé av torsk, kolja, gös eller liknande
  • 2 morötter
  • 1 gul lök
  • 1/2 knippa persilja
  • 2 dl riven ost
  • 1/2 msk fransk senap
  • 1-2 ägggulor
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk citronpeppar
  • Instruktioner

    Lägg fiskfilén i en smord ugnsform. Skala lök och morötter. Finhacka dem och persiljan i en matberedare. Blanda ner riven ost, senap, äggulor, salt och citronpeppar. Kör till en smet. Täck fisken med smeten. Ugnslaga i mitten 20-25 minuteru i 200 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    alyssum 28 oktober 2008

    God smak och väldigt snabbt och enkelt. Min blev lite torr, så nästa gång lägger jag till lite grädde också.

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben