Fin fisk i form

Serverar: 1 portioner

Det här äter jag minst en gång i veckan när jag vill unna mig något gott, enkelt och snabblagat. Idag blir det rosmarin...i såsen...

Ingredienser

  • 1 laxfilé, ca 140 g
  • 1-2 dl mellangrädde eller matlagningsgrädde
  • Svartpeppar
  • 1 tsk örtsalt
  • Örtkryddor som du tycker om
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200°.
    2. Lägg laxen i en liten ugnsfast form. Häll på grädde och krydda med svartpeppar och örtsalt och örtkryddor.
    3. Täck med lite folie och stek i ugn 8-10 minuter för en färsk bit och 15-20 för en fryst.
    4. Garnera med en nypa färska eller frysta örter vid servering. Servera med t.ex. pressad potatis eller kokt ris.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Fisk!
    Här får ni helgens bästa recept på en riktigt god fransk fiskrätt!...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben