Skala och skölj potatisen. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
Skär fisken i portionsbitar eller skivor. Krydda fisken med salt och peppar. Blanda grädden med kaviar, vetemjöl och dill i en djup stekpanna. Lägg i fisken och sjud under lock 6-8 minuter.
Hej
Lätt som en plätt att laga till, salt & gott!
Använde Pangasiusfilé och det gick alldeles utmärkt.
Hälsn/Yvonne
snutten20 april 2008
Hej!
Kan varmt rekommendera detta recept!
Enkelt att göra och jättegott!
therese1213 oktober 2008
Jätte smaskigt!!
Cassiopeya28 januari 2011
Jag brukar göra en liknande variant, men jag har lite chili i såsen, och så gör jag fisken i ugnen. Supergott! :)
Cassiopeya5 maj 2011
Testade denna idag och gjorde i stekpanna. Då min torsk var frusen tog det mycket längre tid än jag räknat med. Lite väl skarp kaviarsmak för min del, och nästa gång tillsätter jag nog lite citron också. Men helt okej vardagsmat! En fyra :)
Hej Lätt som en plätt att laga till, salt & gott! Använde Pangasiusfilé och det gick alldeles utmärkt. Hälsn/Yvonne
Hej! Kan varmt rekommendera detta recept! Enkelt att göra och jättegott!
Jätte smaskigt!!
Jag brukar göra en liknande variant, men jag har lite chili i såsen, och så gör jag fisken i ugnen. Supergott! :)
Testade denna idag och gjorde i stekpanna. Då min torsk var frusen tog det mycket längre tid än jag räknat med. Lite väl skarp kaviarsmak för min del, och nästa gång tillsätter jag nog lite citron också. Men helt okej vardagsmat! En fyra :)