Fisk i thaisås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Gott och mycket snabblagat!

Ingredienser

  • 3 dl Kelda soppa spicy thai
  • Fiskkrydda
  • 4 laxfileer och/eller 1 fiskblock med vit fisk
  • Räkor i lake
  • ev fiskrom
  • Basmatris
  • Instruktioner

    Smörj en ungsfast form, lägg i fisken. (Jag brukar göra halva formen med lax och halva med vit fisk).Krydda med fiskkrydda. Sätt in i ugnen i 225 grader till fisken fått lite färg. Tag ut och häll över soppan och fiskrom och lägg över räkorna. In i ugnen igen tills soppan kokat upp. Servera med basmatris och grönsallad till!

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben