Enkel och snabb fiskrätt.
Ingredienser
Ca 400 g krossade tomater med basilikasmak
1 nypa strösocker
500 g pangasiusfilé
Salt
Citronpeppar
1 citron
4 tomater
Instruktioner
- Koka tomatkross och socker 10 minuter i en kastrull. Häll över i smord ugnsfast form.
Skär pangasiusfilén i bitar och lägg i tomatsåsen. Krydda med salt och citronpeppar. Skiva citronen tunt och lägg på fisken. Dela tomaterna i halvor och lägg längs kanten.
Ställ in i ugn på 175 grader ca 20 minuter tills fisken är klar.
- Servera med pressad potatis till.
Liknande recept
Kommentarer (2)
Relaterade Artiklar
Mat av rester
Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...
Tips för vegetarianer
När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...
Snabbt och gott. Dags igen...
Vilken temperatur brukar du ha ugnen inställd på?