Fisk i tomatsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Enkel och snabb fiskrätt.

Ingredienser

  • Ca 400 g krossade tomater med basilikasmak
  • 1 nypa strösocker
  • 500 g pangasiusfilé
  • Salt
  • Citronpeppar
  • 1 citron
  • 4 tomater
  • Instruktioner

    1. Koka tomatkross och socker 10 minuter i en kastrull. Häll över i smord ugnsfast form. Skär pangasiusfilén i bitar och lägg i tomatsåsen. Krydda med salt och citronpeppar. Skiva citronen tunt och lägg på fisken. Dela tomaterna i halvor och lägg längs kanten. Ställ in i ugn på 175 grader ca 20 minuter tills fisken är klar.
    2. Servera med pressad potatis till.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (2)

    herrgustafsson 13 oktober 2009

    Snabbt och gott. Dags igen...

    herrgustafsson 13 oktober 2009

    Vilken temperatur brukar du ha ugnen inställd på?

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Tips för vegetarianer
    När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben