Fisk i ugn med paprika, viktväktarna

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Så enkelt, så gott!

Ingredienser

  • 600 g Torsk eller Hoki, tinad
  • 1 tsk flytande margarin till formen
  • 4 dl matlagningsgrädde max 4%
  • 3 msk ajvar relish
  • ½ dl riven ost max 17%
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Smörj en ugnsfastform med flytande margarin. Salta och peppra fisken, lägg den i formen. Blanda grädde och ajvar relish, häll över fisken och strö över osten. Sätt in i ugnen på mittersta falsen och stek i ca 20min (tinad fisk).
    2. Servera med pasta, potatis eller ris och grönsaker.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3
    4.3
    1 h
    2-3
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben