Fisk i varm tomatsallad

Serverar: 4 portioner

Har inte provat ännu, men låter hur gott som helst!

Ingredienser

  • 600 g gäddfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 msk smör eller olja
  • Tomatsallad
  • 1 st rödlök
  • 4 st tomater
  • 0,5 dl basilikablad
  • 0,5 dl svarta oliver
  • 2 msk olja
  • 1 msk vinäger
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i portionsbitar. Krydda med salt och peppar. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i bitar. Grovhacka basilikan. Blanda olja, vinäger, salt och peppar i en skål. Lägg i lök, tomater, basilika och oliver och blanda runt.
    2. Stek fisken i smör i en stekpanna 3-4 minuter på varje sida. Häll tomatsalladen över fisken i pannan.
    3. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben