Fisk-knyten på grillen

Serverar: 1-2 portioner

God och enkel sommarmat. Går bra att variera, antingen fisk eller fläskfilé.

Ingredienser

  • 3-4 färskpotatisar, lättkokta
  • 100-150 g vit fisk
  • 1 tomat
  • 2 vitlöksklyftor
  • ½ gul lök
  • 2 dl grädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Tag två lager aluminiumfolie, kupa den lite. Lägg alla ingredienser i mitten på foliet och stäng igen ordentligt. Tag gärna en extra folie runt om och se till att det inte går hål på foliet. Se också till att du har stängt igen det så att grädden inte rinner ut. Lägg på grillen i ca 20-30 minuter. Känn efter så att det är ordenligt varmt bara. Om du tar fläskfilé istället för fisk, se då till att den är stekt innan.
    2. Smarrens!!!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    0810 27 juni 2010

    Mycket enkelt och gott.. Vi tyckte dock att det var lite för mycket med 2 dl grädde.. Men för övrigt toppbetyg.. :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben