Fisk- & kräftburgare med ishavsdressing
Serverar:
4 portioner
Prova och njut!
Ingredienser
1 burk kräftstjärtar i lag
300 g fiskfilé helst av vit fisk
2 krm salt
Lite vitpeppar
2 msk finhackad dill
1 ägg
Ishavsdressing
2 dl creme fraiche
2 msk hackad gräslök
60 g ishavsrom
Instruktioner
Blanda allt till fiskfärsen i en matberedare och kör till en smidig färs men inte alltför fin. Vänd burgarna i ströbröd och stek dem gärna i smör.
Blanda ihop dressingen. Klart!
Liknande recept
Fisk- och paprikasoppa
4
4
1
Smal Fisk- skaldjurssoppa
4
2
Fisk- och fänkålspanna med äpple
5
4
2
Fisk- och skaldjursgryta
5
30 min
4
Spansk fisk- och skaldjursgryta
4
Fisk- och räkcurry
5
4
1
Fisk- och skaldjurspaj
5
6
Fisk- och grönsakspaket med getoströra
4
Fisk- och skaldjurssoppa
4
50 min
10
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!