Fisk med äppelyoghurt

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb och lättlagad vardagsmat.

Ingredienser

  • 300 g vit fisk
  • Salt
  • Peppar
  • Senapsblandning
  • 1 äggula
  • ½ msk söt grov senap
  • ½ msk fransk senap
  • ½ msk farinsocker
  • 1 krm malen ingefära
  • 1 krm salt
  • 1 msk ströbröd
  • Äppelyoghurt
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 litet rött äpple
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda äggula, grov senap, fransk senap, farinsocker, ingefära salt och ströbröd. Lägg fisken i ugnsfom, salta och peppra.
    3. Bred på senapsblandningen och strö över ytterligare 1 msk ströbröd. Stek i ugn ca 15 minuter.
    4. Blanda yoghurt med tärnat äpple, salt och peppar.
    5. Servera med kokt potatis, sallad och äppelyoghurt.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben