Fisk med äppelyoghurt
Serverar:
2 portioner
Tid:
30 minuter
Snabb och lättlagad vardagsmat.
Ingredienser
300 g vit fisk
Salt
Peppar
Senapsblandning
1 äggula
½ msk söt grov senap
½ msk fransk senap
½ msk farinsocker
1 krm malen ingefära
1 krm salt
1 msk ströbröd
Äppelyoghurt
1 dl matlagningsyoghurt
1 litet rött äpple
Salt
Peppar
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda äggula, grov senap, fransk senap, farinsocker, ingefära salt och ströbröd. Lägg fisken i ugnsfom, salta och peppra.
Bred på senapsblandningen och strö över ytterligare 1 msk ströbröd. Stek i ugn ca 15 minuter.
Blanda yoghurt med tärnat äpple, salt och peppar.
Servera med kokt potatis, sallad och äppelyoghurt.
Liknande recept
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Aromsmör fisk
6-8
Festlig fisk och räkor i vinsås
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!