Fisk med Caesarröra

Serverar: 4 portioner

Variera mera! Fisk på vitlöksstekt bröd med god röra till.

Ingredienser

  • 400 g fiskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • Caesarröra
  • 1 hårdkokt ägg
  • 1/2 burk sardeller med kapris, ca 50 g
  • 1 tsk fransk senap
  • 1/2 dl färskriven parmensanost
  • 250 g keso naturell
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och mosa ägget. Finhacka sardellerna. Blanda ägg, sardeller, senap, ost och keso. Smaksätt med salt och peppar.
    2. Skär fisken i bitar. Salta och peppra. Stek den i smör i en teflonpanna, 2-3 minuter per sida. Servera fisken t ex på vitlöksstekt bröd med sallad. Klicka på Caesarröran.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben