Fisk med dillsky

Serverar: 4 portioner

Enkel och god fiskrätt.

Ingredienser

  • 600 g vit fiskfilé
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 dl ströbröd
  • 1 msk Arla smör-&rapsolja
  • 1 tomat
  • 1 dl vatten
  • 1/2 fiskbuljongtärning
  • 1 dl Arla Köket matlagningsgrädde
  • 1 dl hackad dill
  • Instruktioner

    Skär fisken i bitar. Krydda med salt och peppar. Vänd fisken i ströbröd. Skär tomaten i tärningar. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min per sida. Ta upp fisken och häll vatten och grädde i pannan. Smula i buljongtärningen, rör i tomat och dill. Låt skyn koka ihop någon minut. Servera med fisken och kokt potatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben