Fisk med kaviartäcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Snabbgjord och god fiskrätt

Ingredienser

  • 600 g mager fiskfilé
  • 4 msk rökt kaviar
  • 4 msk crème fraiche
  • 4 msk finhackad rödlök
  • 2 msk finhackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Potatis
  • Tomat
  • Gräslök
  • Instruktioner

    1. Blanda kaviar, crème fraiche, röd lök, dill, lite salt och lite peppar. Lägg fisken på ett lättsmort smör- eller bakpapper. Bred kaviarsmeten över. Täck med folie och låt stå i ugnen, 200 grader, i ca 10 minuter.
    2. Servera med kokt potatis, varma tomatskivor och finhackad gräslök.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    TTJ 29 september 2010

    Räknade denna rätt som 4 points med vanlig lätt creme fraiche. Extra för tillbehör.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben