Fisk med kräfttsatsiki

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 fiskfiléer med skinn t ex gös, regnbåge
  • 1 msk smör-&rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Kräfttsatsiki
  • 1/2 gurka
  • 1/2 tsk salt
  • 150 g kokta kräftstjärtar
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Riv gurkan grovt på hushållspapper. Strö över salt och låt dra ca 15 min. Låt kräftstjärtarna rinna av och grovhacka dem. Pressa ur gurksaften, blanda gurka med kräftor, matyoghurt, vitlök och peppar. Pensla fisken med smör-&rapsolja och krydda med salt och peppar. Grilla fisken 3 ? 4 min på varje sida. Servera fisken med pressad potatis, kräfttsatsik och grönsaker.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben