Fisk med mangosalsa

Serverar: 4 portioner

20 minuters rätt

Ingredienser

  • 500 g hokifilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 msk hackad färsk persilja
  • 2 msk hackade färska örtkryddor tex, basilika eller timjan
  • 1 msk smör
  • Kokt jasminris
  • Salsan
  • 1 hackad mango
  • 2 hackade tomater
  • 1 bit hackad gurka
  • 2 msk hackad gräslök
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk apelsinjuice
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 2 tsk hackad spansk peppar
  • Instruktioner

    Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Blanda samman salsan. Salta och peppra fisken. Klappa in örterna i fisken. Stek den i teflonpanna några minuter per sida med lite smör så att fisken blir genomstekt och vit i köttet. Servera fisken med kokt jasminris, mangosalsa och sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben