Fisk med pepparrotstäcke

Serverar: 4 portioner

Mild fisk passar bra ihop med stark pepparrot. Använd färsk riven eller mosad på tub eller burk. Pressad potatis är väldigt gott till, kom ihåg att du inte behöver skala. Kör den i potatispressaren så stannar skalet kvar i den.

Ingredienser

  • 600 g torsk, hoki eller rödspätta
  • 2-3 tomater, i bitar
  • Pepparrotstäcke
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 2 msk pepparrot
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl finhackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnsfast form. Täck med tomatbitarna. Blanda lättcrème fraiche, pepparrot, persilja, dill, salt och peppar. Bred på röran. Stek fisken i 15-20 minuter i 225 grader.
    2. Servera med potatis och sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    bitten56 21 februari 2015

    Detta var jättegott. Vi hade pressad potatis och grön sparris till.En 5:a blir det.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben