400 g färsk svamp (brukar blanda champinjon och kantarell)
150 g bacon
2 dl crème fraiche
1 krm svartpeppar
Instruktioner
Finstrimla bacon och stek. Låt rinna av på hushållspapper.
Skär svampen i bitar eller skivor.
Fräs svampen i smör i några minuter häll sedan i crème fraichen och låt koka ihop till en krämig konsistens.
Blanda ner baconet och salta och peppra.
Salta fiskfiléerna. Vänd dem i uppvispat ägg och sedan i mjöl. Stek i smör ca. 4 min per sida. (beroende på filéernas tjocklek)
Servera med svamp och baconsåsen, sallad och kokt pressad potatis
Riktigt gott recept som var enkelt att göra=) Jag tillsatte dock lök och använde crème fraiche med paprika/chili för att få lite mer smak på det hela. Bacon passade oväntat bra till fisk måste jag säga (första gången jag provade den kombinationen).
Riktigt gott recept som var enkelt att göra=) Jag tillsatte dock lök och använde crème fraiche med paprika/chili för att få lite mer smak på det hela. Bacon passade oväntat bra till fisk måste jag säga (första gången jag provade den kombinationen).
Tack för det extra tipset, måste jag testa! ;)