Fisk och fänkålspanna

Serverar: 4 portioner

Fixa en hel fiskgryta medan riset kokar.

Ingredienser

  • 300 vit fiskfilé
  • 1 liten fänkål
  • 2 tomater
  • 310 g Arla köket skagenpanna
  • Till servering
  • Kokt ris till 4 portioner
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
    2. Skär fisken i bitar. Strimla fänkålen tunt och dela tomaterna. Häll grädden och smakpastan i en panna. Tillsätt fänkålen, rör om och koka upp. Lägg ner fisken och låt den sjuda i 2 min eller tills fisken är klar. Rör ner tomaterna och låt det bli varmt.
    3. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben