Fisk- och pestosoppa

Serverar: 4 portioner

En kalorisnål och värmande soppa. 422 kalorier per portion

Ingredienser

  • 100 g purjolök
  • 1 fänkål
  • 1 msk olivolja
  • 600 g potatis
  • 5 dl vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • ½ tsk timjan
  • 250 g broccoli
  • 50 g pesto
  • 400 g torskfilé
  • 4 skivor grovt lantbröd
  • Instruktioner

    1. Skär purjolöken i skivor, fänkålen i tärningar och potatisen i bitar. Bryt buketter av broccolin och skär torsken i bitar.
    2. Fräs purjolök och fänkål i olja i en gryta. Tillsätt potatis, vatten, buljongtärningar och timjan. Låt koka i 10 minuter.
    3. Tillsätt broccoli och pesto, koka soppan tills brccolin är färdig. Lägg i fisken och låt den sjuda med ca 5 minuter.
    4. Servera soppan med grovt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben