Fisk- och pestosoppa
Serverar:
4 portioner
En kalorisnål och värmande soppa. 422 kalorier per portion
Ingredienser
100 g purjolök
1 fänkål
1 msk olivolja
600 g potatis
5 dl vatten
2 fiskbuljongtärningar
½ tsk timjan
250 g broccoli
50 g pesto
400 g torskfilé
4 skivor grovt lantbröd
Instruktioner
Skär purjolöken i skivor, fänkålen i tärningar och potatisen i bitar. Bryt buketter av broccolin och skär torsken i bitar.
Fräs purjolök och fänkål i olja i en gryta. Tillsätt potatis, vatten, buljongtärningar och timjan. Låt koka i 10 minuter.
Tillsätt broccoli och pesto, koka soppan tills brccolin är färdig. Lägg i fisken och låt den sjuda med ca 5 minuter.
Servera soppan med grovt bröd.
Liknande recept
Fisk- och paprikasoppa
4
4
1
Smal Fisk- skaldjurssoppa
4
2
Fisk- och fänkålspanna med äpple
5
4
2
Fisk- och skaldjursgryta
5
30 min
4
Spansk fisk- och skaldjursgryta
4
Fisk- och räkcurry
5
4
1
Fisk- och skaldjurspaj
5
6
Fisk- och grönsakspaket med getoströra
4
Fisk- och skaldjurssoppa
4
50 min
10
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!