fisk och skaldjursgryta

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 30 minuter

fantastiskt god och relativt snabb att tillaga

Ingredienser

  • 2 msk tomatpuré
  • 1/2 påse saffran
  • 1 krm curry
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 nypa basilika
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 syrliga äpplen
  • 3 paprikor av olika färg
  • 1/2 gul lök
  • 1 purjolök
  • 1 burk krossade tomater
  • 1/2 flaska vitt vin
  • 500 g fisk
  • 300 g skaldjur
  • 3 - 5 dl grädde
  • Instruktioner

    fräs kryddor och tomatpure tillsätt grönsaker, vin och krossade tomater sjud fisken i grädden tills färdig blanda ihop alltsammans och tillsätt skaldjur fisk och skaldjurs inköps efter tycke och smak men gärna färska produkter och inte frysta, men det kan vara hyfsat billigt till jättedyrt beroende på vardag eller fest.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    flabban 1 februari 2009

    Supergott. Kommer att servera det fler gånger men då ska jag reda av grytan lite, för att få en fylligare konsistens. Tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben