Fisk och skaldjurspanna
Serverar:
4 portioner
Fisk é gott...och ju snabbare tillagning desto bättre...
Ingredienser
400 g vit fiskfilé
310 g Arla Kökets skagenpanna
100 g skalade räkor ( 250 g med skal)
Instruktioner
Skär fisken i bitar.
Häll i skagenpannan i en gryta eller traktörpanna. Rör om och låt koka 1 min.
Lägg i fisken och låt sjuda i såsen ca 2 min.
Tillsätt räkorna.
Servera med kokt ris eller pressad potatis.
Liknande recept
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Aromsmör fisk
6-8
Festlig fisk och räkor i vinsås
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!