Fisk och skaldjurspizza

Serverar: 4 portioner

Med oliver och paprika.

Ingredienser

  • Pizza deg
  • 20 g jäst
  • 2 dl kallt vatten
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 7 dl vetemjöl
  • Fyllning
  • 1 pkt fisk och skaldjursmix (400g)
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl gröna oliver
  • 10 cocktailtomater
  • 50 g riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Tomatsås
  • Instruktioner

    1. Rör ut jästen i vattnet. Blanda i de övriga ingredienserna och låt jäsa under bakduk i 45 min.
    2. Sätt ugnen på 220 grader och rulla därefter ut pizzadegen på en plåt och bred ut tomatsåsen. Blanda halvtinad fisk och skaldjursmix med olivolja. Smaksätt med salt och peppar.
    3. Fördela fiskblandningen, oliverna och cocktailtomaterna över pizzadegen och avsluta med den rivna osten. Grädda i ugn ca 15 min.
    4. Smaksätt gärna med örter, chili och vitlök.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben