Fisk på grönsakspytt

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En krämig rätt nästan allt i ett( potatisen saknas).

Ingredienser

  • 600 g torskfilé
  • 2 paprikor
  • 300 g squash
  • 1 purjolök
  • 2 dl grädde
  • Smör
  • 1 msk vetemjöl
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk salt
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Kärna ur paprikorna. Skär paprikorna och squashen i tärningar. Strimla purjolöken. Fräs grönsakerna några minuter i smör i en traktörpanna. Strö över mjöl, salt och timjan. Häll på vinägern och grädden. Dela fisken i portionsbitar och lägg ner i grönsakspytten. Salta och peppra. Låt sjuda under lock 5-8 minuter. Strö gärna över lite färsk timjan.
    2. Servera med potatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben