Fisk pinne wraps

Serverar: 8 portioner

Tid: 20 minuter

Bra mat till barnen .

Ingredienser

  • 1 pkt Vete tortillas
  • 8 fiskpinnar
  • 1 burk crème fresh
  • 2 tsk sesam olja
  • 2 tsk curry
  • 2 msk Sweet chili sås
  • 2 sallads lökar
  • 2 tsk pressad citron
  • Salt
  • Peppar
  • Sallads huvud
  • 4 kokta potaisar
  • Koriander
  • Instruktioner

    1. Stek först fiskpinnarna.
    2. Strimla sallads lökarna och blanda med crème fraiche, sesam olja, curry och chili sås, citron, salt och peppar till dressing.
    3. Bottna tortilla brödet med sallad och strimlad gurka. Skivad potatis och ev koriander.
    4. Lägg på fisken och bre dressingen över. Vik o rulla ihop.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben