Fisk under dragontäcke

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

God dagismat

Ingredienser

  • 450 g torskfilé
  • ½ msk smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 msk dragon
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ dl kesella
  • 1 tsk potatismjöl
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i smord ugnsäker form. Strö på salt och citronpeppar. Täck med lock el. folie. Låt fisken sjuda i ugnen 175 grader i ca 20 minuter Häll av fiskspadet och blanda det med dragon, crème fraiche, kesella och potatismjöl. Smaka av med salt och peppar. Slå såsen över fisken och gratinera i 225 grader i ca 5-10 min.
    2. Servera med kokt blomkål eller broccoli och en sallad

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben