Fisk under kaviartäcke

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt och gott

Ingredienser

  • 400 g fisk eller en fiskfilé
  • 2 dl burk créme fraiche
  • ½ halv lök
  • Salt
  • Peppar
  • Kalles kaviar
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i en smörad ugnsform med den hackade löken, salt och peppar. Förgrädda i ugn i ca.15 min.
    2. Blanda ihop créme fraichen med kaviaren. Smaka av tills du tycker det är lagom. Ta ut fisken ur ugnen, häll över créme fraiche blandningen och in i ugnen igen i ca.15 min

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    vanillalover 29 november 2008

    Låter mycket smarrigt!! men du vet hur knysslig din far e med kaviar...*asg' Du och jag får väl äta det en dag han jobbar :-) /M

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben