Fiskbiff á la Lindström

Serverar: 4 portioner

Istället för biff så är denna klassiker med fisk. Serveras med råstekt potatis, persiljesmör och saltgurka.

Ingredienser

  • 500 g grovmalen fiskfärs tex. gös eller kolja
  • ½ dl finhackad lök
  • Smör att steka i
  • 2 msk senap
  • 3/4 dl inlagda fintärnade rödbetor
  • 2 ägg
  • 2 msk kapris
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Persiljesmör
  • 100 g smör
  • ½ dl finhackad persilja
  • Citronsaft att smaka av med
  • Salt
  • Peppar
  • Tillbehör
  • Råstekt potatis
  • Saltgurka
  • Instruktioner

    1. Fräs löken i smör. Blanda ihop fiskfärsen och äggen till en jämn smet. Blanda i löken och övriga ingredienser. Forma till fyra biffar och stek i panna ett par minuter på varje sida.
    2. Mixa smör och persilja och smaka av med salt, peppar och citronsaft.
    3. Servera med råstekt potatis, persiljesmör och saltgurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben