Fiskbiff med dill sås

Serverar: 2 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket gott recept som jag hittat på.

Ingredienser

  • 200 g koljafilé, Gös eller blandat
  • 2 tsk potatismjöl
  • 1 äggvita
  • Salt
  • Peppar
  • 1 msk hackad gräslök
  • 2 msk ströbröd
  • 1 msk olja
  • Sås
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk majonäs
  • 1 msk dill
  • Instruktioner

    1. Finfördela fisken i matberedare. Lägg i potatismjöl, äggvita, salt och peppar och rör ihop.
    2. Blanda i gräslöken och forma 4 biffar. Vänd i ströbröd och stek i olja ca 4 minuter per sida.
    3. Blanda crème fraiche, majonäs, dill. Servera med kokt potatis och sockerärter. Smaklig måltid!
    4. Jag tog den vita fisken jag hade hemma och de va Gös. Underbart gott!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben