Fiskburgare med fläskfärs

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

På detta sätt kan även den som inte gillar fisk så mycket äta fisk

Ingredienser

  • 500 gram fiskfilé av id, gädda eller annan benig fisk
  • 500 gram fläskfärs
  • 1 ägg
  • 1dl mjölk
  • 1 dl ströbröd
  • 2 st gul lök
  • grillkrydda eller fiskkrydda efter behag
  • 1 tsk salt
  • smör att steka i
  • Instruktioner

    Mala fiskfiléerna i en köttkvarn. Blanda fiskfärsen och fläskfärsen. Hacka lökarna fint och blanda in i färsen. Tillsätt ströbröd, ägg, mjölk och salt. Krydda med antingen grillkrydda eller fiskkrydda. Forma till burgare och stek i stekpanna med smör på mellanvärme. Servera gärna med hemgjord potatismos. Eller barnens favorit med hamburgerbröd och tillbehör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben