Fiskburgare med kaviarsås

Serverar: 4 portioner

En snabb rätt med en fräsch sälta.

Ingredienser

  • 600 g hoki eller kravmärkt torsk
  • 2 ägg
  • 2 msk ströbröd
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Smör till stekning
  • 1 dl lätt majonnäs
  • 1 dl lätt créme fraiche
  • 4 msk röd kaviar
  • 2 msk klippt gräslök
  • Tillbehör
  • Eget potatismos
  • Gröna ärter
  • Instruktioner

    Tina fisken och mixa den i en matberedare. Blanda fiskfärs, ägg, ströbröd, salt och peppar. Forma till biffar. Stek dem i smör på medelvärme 3-4 minuter per sida. Blanda till såsen och servera den med potatismos och ärter till burgarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben