Fiskfilé i kokt sås

Serverar: 4 portioner

Koka fisken direkt i den färdiga såsen och inga smakämnen går förlorade. Enkelt och praktiskt!

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé
  • 1 dl vatten
  • ½ fiskbuljongtärning
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl finhackad gräslök
  • 1-2 tsk dragon
  • ½ tsk salt
  • ½ krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda vatten, buljongtärning, crème fraiche, gräslök och dragon i en traktörpanna och låt det koka ihop något.
    2. Skär större filéer i bitar och lägg fisken i såsen. Koka ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera med pressad potatis och någon grönsak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben