Fiskfilé med dragonsås

Serverar: 4 portioner

Mycket enkel att göra och en klar favorit hos mig.

Ingredienser

  • 600g fiskfilé, t.ex alaska pollock
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk torkad dragon
  • 1 msk potatismjöl
  • Hackad dill
  • Instruktioner

    1. Tina fisken och lägg den på ett ugnsäkert fat. Krydda med salt och peppar och stek i 200 grader i 10 minuter.
    2. Blanda crème fraiche, dragon och potatismjöl. Ta fatet ur ugnen och bred på såsen. Ugnstek ytterligare 10 minuter.
    3. Garnera med dill och servera fisken med kokt potatis, gröna bönor, tomat och citron.
    4. Smaklig måltid !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben