Fiskfilé med dragonsås
Serverar:
4 portioner
Mycket enkel att göra och en klar favorit hos mig.
Ingredienser
600g fiskfilé, t.ex alaska pollock
1 tsk salt
2 krm peppar
2 dl crème fraiche
2 msk torkad dragon
1 msk potatismjöl
Hackad dill
Instruktioner
Tina fisken och lägg den på ett ugnsäkert fat. Krydda med salt och peppar och stek i 200 grader i 10 minuter.
Blanda crème fraiche, dragon och potatismjöl. Ta fatet ur ugnen och bred på såsen. Ugnstek ytterligare 10 minuter.
Garnera med dill och servera fisken med kokt potatis, gröna bönor, tomat och citron.
Smaklig måltid !
Liknande recept
Fiskfilé i gräslöks- och senapssås
4.4
20 min
4
7
Fiskfile i juvlig sås
20 min
4
Fiskfilé med räksås, champinjoner och sparris
4
Abborre med dragonsås
5
1 h
4
1
Fiskfilé med fräscha tillbehör
4
Kokosgratinerad räkfylld fiskfilé
5
4
Färstournedos med dragonsås
4
4
2
Fiskfilé à la Tilapia
1 h
6
1
Fiskfilé spätta, baconrullad
3.3
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!