Fiskfilé thai med matvete

Serverar: 4 portioner

En god och enkel vardagsfisk. En fräsch thai-firre. 537 kalorier per portion

Ingredienser

  • 2 dl matvete
  • 1 stor morot
  • 250 g broccoli
  • 2 brk thai green curry, Mrs Cheng´s (á 400g)
  • 500 g vit fiskfilé, tex hoki eller sej
  • 1 lime
  • 1 kruka koriander
  • Instruktioner

    1. Koka matvetet enligt anvisning på paketet.
    2. Skala och strimla moroten, skölj broccolin och skär den i buketter. Koka upp thai green curry i en kastrull, tillsätt morötter, broccoli och låt koka 3 minuter.
    3. Tärna fisken i 3x3 cm stora bitar. Tillsätt fisken och låt sjuda 3 minuter. Dra kastrullen åt sidan.
    4. Skrubba limen i vatten, riv skalet från hela limen och pressa juicen ur halva.. Plocka och hacka koriandern grovt. Tillsätt limeskal och juice samt koriander till matvetet.
    5. Servera fiskgrytan med matvetesalladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben