Fiskgratäng á la Elina

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Snabb och enkel fiskrätt.

Ingredienser

  • 400 g sej eller torskfilé
  • 1½ dl vispgrädde
  • 1½ dl mjölk
  • 4-5 msk chilisås
  • 2 msk vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 100 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Smöra en ugnsform. Dela fisk i bitar och lägg i formen. Blanda ihop grädde, mjölk, chilisås, salt och vetemjöl. Häll blandningen över fisken. Strö över riven ost. Grädda mitt i ugnen 20-30 minuter i 175 grader. Serveras med kokt potatis eller ris.
    2. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben