Fiskgryta med sparris

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 600 g torsk- el. gösfilé
  • 1 tsk salt
  • 250 g grön sparris
  • 4 salladslökar
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 msk koncentrerad fiskfond
  • 1 dl vitt vin el. vitt matlagningsvin
  • 1 tsk torkad dragon
  • Instruktioner

    Skär fisken i bitar och salta den. Bryt av den nedersta delen på sparrisen. Skär sparris och lök i bitar. Koka upp crème fraiche, fiskfond, vin och dragon i en gryta. Lägg i fisken. Sjud på svag värme 3-4 min. Lägg ner sparris och lök när 1 min återstår. Jag tycker att det är godast med kokt potatis till.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben