Fiskgryta med torsk och champinjoner
Serverar:
5 portioner
Tid:
30 minuter
Enkel och god gryta från en restaurang i Göteborg.
Ingredienser
600 g torsk
2 gula lökar
1 burk hela champinjoner, 250 g
1 burk krossade tomater, 500 g
3 dl vispgrädde
2 dl torrt vitt vin
¾ tsk salt
1 krm peppar
Instruktioner
Skala och hacka löken. Fräs margarin med lök och champinjoner. Häll i tomater, grädde och vin.
Dela fisken i bitar. Salta och peppra fiskbitarna. Lägg ned fisken i vätskan och låt allt sjuda i 20 minuter.
Koka under tiden ris och servera när allt är klart.
Liknande recept
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
Kasslerpaj med purjolök och champinjoner
3.8
50 min
6
1
Kokt torsk med grönsaksragu
4
30 min
4
Torsk i citrongräddsås
5
4
1
Fiskgryta från Hawaii
4.8
4
3
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Fiskgryta med soltorkade tomater
4.5
3-4
4
Fiskgryta
4
30 min
4
2
Älggryta med champinjoner
4.8
7-8
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!