Fiskgryta med torsk och champinjoner

Serverar: 5 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och god gryta från en restaurang i Göteborg.

Ingredienser

  • 600 g torsk
  • 2 gula lökar
  • 1 burk hela champinjoner, 250 g
  • 1 burk krossade tomater, 500 g
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl torrt vitt vin
  • ¾ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Fräs margarin med lök och champinjoner. Häll i tomater, grädde och vin.
    2. Dela fisken i bitar. Salta och peppra fiskbitarna. Lägg ned fisken i vätskan och låt allt sjuda i 20 minuter.
    3. Koka under tiden ris och servera när allt är klart.

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben