Fisklåda

Serverar: 4 portioner

När du vill äta något gott

Ingredienser

  • 1 Gravlaxhalva eller 2 st Saltsill
  • 1 kg Potatis
  • 2-3 msk Smör
  • 1/2 l Mjölk
  • 1 msk Vetemjöl eller idealmjöl
  • 1 Gul lök eller gräslök
  • Instruktioner

    Skala potatisen och skär den i skivor Skär fisken i tunna skivor Smöra en gratängform , klicka i lite smör i botten lägg ett lager potatis varva med fisken och den strimlade löken Enbart potatis i översta varvet klicka på lite smör ovanpå, vispa 1 msk mjöl med en halv liter mjölk, häll över och grädda i ugn 1 timma i 200 graders värme. Om du använder saltsill , så måste den läggas i vatten under natten.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben