God fisklåda

Serverar: 4 portioner

Som jag kanske har sagt förr är jag ingen fiskälskare men det finns vissa rätter jag tar till mitt hjärta. Det här är en av dem, som jag minns från när jag var liten.

Ingredienser

  • 750 g vitling-, torsk- eller koljafiléer
  • Salt
  • ½ citron, saft
  • 2 gula lökar
  • Smör eller margarin
  • 2-3 tomater
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    1. Lägg fiskfiléerna i en smord, eldfast form och strö över litet salt. Droppa citronsaft över fisken och täck den med skivad, smörfräst lök och tomatskivor. Lägg på några smörklickar, strö över ströbröd och grädda i 250° ca 15 minuter.
    2. Servera med potatis och någon kokt grönsak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben