Fisklåda

Serverar: 2 portioner

Viktväktarvänligt

Ingredienser

  • 300 g vit fiskfilé, tex torsk, hoki
  • ½ tsk flytande margarin
  • ½ burk krossade tomater
  • 1 gul lök
  • Dill
  • 0,75 dl lättmjölk
  • 0,75 dl matlagningsgrädde, 4%
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Hacka lök, lägg lök och fisk i en smord ugnsform. Krydda med salt och peppar. Slå tomaterna ovanpå. Blanda mjölk, grädde och klippt dill, häll det över. Sätt in i ugn 225 grader ca 30 minuter. Servera med kokt potatis och rårivna morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monicadanell 21 juli 2009

    Hej nu är jag framme igen att prova dina recept den här gången blev det fisklåda jätte gott hade potatis och rårivna morötter kommer att göra om den snart kram

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben