Min fisklåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God vardagsrätt

Ingredienser

  • 1 pkt djupfryst fisk, valfri 300 g
  • 1 liten purjolök
  • 2 kokta ägg
  • 1 ½ dl grädde
  • 1 msk chilisås
  • Örtkrydda
  • ½ tsk curry
  • Dill eller persilja
  • Instruktioner

    Skär fisken i stavar, ansa och skär purjon i ringar och salta lätt. Bryn lätt i stekpanna och lägg i eldfast form. Krydda samt strö över dill eller persilja. Koka äggen 8 min, hacka och strö över alltsammans. Rör ihop grädde och chilisås och häll över. Ställ in i ugnen i 200 grader i 15 min. Servera med ris eller potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lena 31 mars 2011

    Hejsan Margit! Vi har ätit av denna kanon goda fisklåda. Vi ger ett betyg på fyra starka stjärnor till dig. Denna rätt kommer vi gjöra många ggr fler. Ha en underbar dag kramar Lena

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben