Fisklåda med purjo och tomater

Serverar: 4 portioner

Enkel och god

Ingredienser

  • 4 torskskivor ca 6 hg
  • Salt
  • Peppar
  • 1/2 citron
  • 4 tomater
  • 1 purjolök
  • 3 tsk basilika
  • Instruktioner

    1. Köp torskskivor på 1 1/2 hg vardera och låt dem ligga ingnidna med salt och vitpeppar och citron 5-10 minuter.
    2. Lägg dem sedan i en eldfast form med finskuren purjo, täck med skivade tomatskivor,salta och peppra tomatskivorna och strö över finstöttat basilika.
    3. Täck formen med folie och ställ in den ugnen.
    4. Låt den stå där tills fisken är mjuk men ändå vit och fast i köttet ca 25 minuter.
    5. Ugnstemperatur 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Europe 11 november 2013

    Enkelt och mycket gott recept. Tack! Det blir en femma.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben