Fisklåda med purjo och tomater
Serverar:
4 portioner
Enkel och god
Ingredienser
4 torskskivor ca 6 hg
Salt
Peppar
1/2 citron
4 tomater
1 purjolök
3 tsk basilika
Instruktioner
Köp torskskivor på 1 1/2 hg vardera och låt dem ligga ingnidna med salt och vitpeppar och citron 5-10 minuter.
Lägg dem sedan i en eldfast form med finskuren purjo, täck med skivade tomatskivor,salta och peppra tomatskivorna och strö över finstöttat basilika.
Täck formen med folie och ställ in den ugnen.
Låt den stå där tills fisken är mjuk men ändå vit och fast i köttet ca 25 minuter.
Ugnstemperatur 225 grader.
Liknande recept
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Snabb Kycklinggryta Med Tomat Och Basilika
3.5
30 min
4
1
Fiskgryta med soltorkade tomater
4.5
3-4
4
Fetacremé med soltorkad tomat & färsk basilika
5
10 min
2-3
1
Kommentarer (1)
Europe
11 november 2013
Enkelt och mycket gott recept. Tack! Det blir en femma.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Enkelt och mycket gott recept. Tack! Det blir en femma.