Fiskpudding

Serverar: 4 portioner

Har ej testat men ska minsann göra det

Ingredienser

  • 300 - 400 g djupfryst fisk
  • 1/2 l mjölk
  • 3 msk smör eller margarin
  • 1 1/2 dl Mannagryn
  • 4 äggulor
  • salt
  • peppar
  • 4 äggvitor
  • Till servering
  • smält smör
  • gurktärningar
  • Instruktioner

    Tina fisken. Tärna den. oka upp mjölk, fett och mannagryn. Låt koka 1 minut. Tag kastrullen från värmen. Tillsätt en äggula åt gången och fisken. Krydda. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner dem försiktigt i smeten. Fördela smeten i smorda portionsformar. Grädda i 175°C i nedre delen i ugnen ca 40 minuter. Servera smält smör och gurktärningar till fiskpuddingen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    ninwi 30 januari 2011

    Gott! Blandade i lite dill och citronsaft. Serverade med ärtor, kokta morötter och skirat smör.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben