Toras fiskpudding

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

Åter igen ett recept som jag fått på lunchrasten. Vad gjorde man utan sina arbetskamrater när det är hjärnsläpp i matidélådan?

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 500 g risgrynsgröt
  • 2 ägg
  • ½ tsk salt
  • Citronpeppar
  • Ströbröd
  • Smält skirat smör
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Mixa el finfördela fisken i småbitar. Blanda ihop allt utom ströbrödet och häll i en ugnsform. Strö över ströbrödet Grädda i ca 40 min. Servera med kokt potatis och skirat smör blandat med dill.
    2. Ugn 175º.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    gunma 9 mars 2010

    Din fiskpudding var jättegod. Den kommer jag att göra fler gånger. Så enkel att göra. Gunma.

    Josses 15 juni 2010

    Ska försöka lägga in en bild

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben