Serverar: 4-6 portioner
Den här fiskpuddingen tillagar förskolans kokerska och alla barn och vuxna tycker den är jätte god! Här blir det inga rester kvar...
Koka riset i 10 min med vattnet. Tillsätt därefter mjölken och koka riset klart. Sätt på ugnen på 225 grader. Dela fisken och vänd ner i riset. Vispa ihop ägg och kryddor och vänd ner. Slå smeten i en smord ugnsform och sikta ströbröd över. Lägg på några klickar matfett. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter. Servera med kokt potatis, ärter och skirat smör.
Jag tror att detta är det receptet jag brukar göra och då brukar jag ta en risgrynsgröts korv som finns i affären, man får då tillsätta mindre mjölk. Det är både smidigt och gott! (har också tagit det ifrån en förskola, barnens bästa mat eller någonting liknande heter kokboken)
Uppskattad av familjen
Gjorde fiskpuddingen igår. Jag personligen tyckte inte det var så gott. Barnen däremot tog två portioner.