Fiskpudding på korngryn

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Min mormor gjorde fiskpudding och jag tyckte den var så god. Mormor är borta och så funderar jag på hur hon gjorde sin pudding?? Härom dagen hittade jag Fiskpudding på AXA... Det är så god =)

Ingredienser

  • 1,5 dl korngryn
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 9 dl vatten
  • 400 g djupfrysta fisk
  • 1.5 dl ost riven
  • 2 ägg
  • Peppar
  • Ev. salt
  • Instruktioner

    1. Koka upp vattnet med fiskbuljongtärningarna. Häll i grynen och låt dem koka ca 15 min. Rör om lite då och då. Skär fisken i små bitar. Blanda med fisken, ost och de vispande äggen i grytan. Smaksätt med peppar och salt.
    2. Smörj en ungssäker form och häll i smeten . Grädda i 225 grader i ca 45 min.
    3. Serveras med smält margarin och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Sunbeauty 10 maj 2012

    Låter spännande. Stekt korn med fläsk och lingon är en gammal favorit. Det kanske den här puddingen också blir.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben