Min mormor gjorde fiskpudding och jag tyckte den var så god.
Mormor är borta och så funderar jag på hur hon gjorde sin pudding?? Härom dagen hittade jag Fiskpudding på AXA... Det är så god =)
Ingredienser
1,5 dl korngryn
2 fiskbuljongtärningar
9 dl vatten
400 g djupfrysta fisk
1.5 dl ost riven
2 ägg
Peppar
Ev. salt
Instruktioner
Koka upp vattnet med fiskbuljongtärningarna.
Häll i grynen och låt dem koka ca 15 min.
Rör om lite då och då.
Skär fisken i små bitar.
Blanda med fisken, ost och de vispande äggen i grytan.
Smaksätt med peppar och salt.
Smörj en ungssäker form och häll i smeten .
Grädda i 225 grader i ca 45 min.
Låter spännande. Stekt korn med fläsk och lingon är en gammal favorit. Det kanske den här puddingen också blir.