Fiskpudding LCHF

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Ett recept jag gjort flera gånger och tänkte dela med mig av. Receptet är från en blogg med namnet Cake of joy.

Ingredienser

  • 800 g torskfile
  • 4 ägg
  • 4 dl vispgrädde
  • 500 g Keso
  • Salt
  • Peppar
  • Ev. dill, räkor eller lax som variation
  • Instruktioner

    Koka fisken försiktigt ca 10 minuter. Låt svalna och dela i småbitar. Blanda med övriga ingredienser, krydda med salt och peppar. Häll smeten i en smord form, strö på mandelmjöl och hyvla över smör (så mycket du känner för). Grädda i 175 grader ca 1 timme. Servera med mera smör och gröna bönor eller annan grönsak.

    Liknande recept

    3.3
    1 h 15 min
    4
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben