Fisksoppa på kokosmjölk och saffran

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En god och mättande fisksoppa med en härlig smak av saffran.

Ingredienser

  • 1 paket sej filé
  • 1 paket saffran
  • 1 burk kokosmjölk
  • 3 halvsmå potatisar
  • 2 morötter
  • 1 palsternacka
  • 1 Bit rotselleri
  • 1/2 kålrot
  • 1/2 purjolök
  • 2 dl vatten
  • En nypa salt
  • Instruktioner

    Börja med att skala och finhacka alla grönsaker utom purjolöken. Koka grönsakerna mjuka i en medelstor kastrull med lite salt. Under tiden grönsakerna kokar hacka till fisken och purjolöken i lagom stora bitar. Mortla även saffranen fint. När grönsakerna är mjuka häll av vattnet. Häll kokosmjölken och vattnet över grönsaker och ha i fisken, purjolöken och saffranen. Koka upp tills fisken ser fin ut, det tar bara några minuter. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben